Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Aeldre Man Koerde At Fel Hall Pa E4 Fem Till Sjukhus

Äldre man körde åt fel håll på E4 – fem till sjukhus

Vad hände?

En äldre man i 80-årsåldern körde på E4 i fel riktning på söndagskvällen. Bilen frontalkrockade med en annan bil, och totalt fem personer fördes till sjukhus.

Olyckan inträffade vid 23-tiden på E4 mellan trafikplats Gläntan och trafikplats Årsta. Enligt polisen körde den äldre mannen i norrgående riktning på den södergående sidan av motorvägen.

Bilen frontalkrockade med en annan bil, och totalt fem personer fördes till sjukhus. Föraren av den andra bilen, en man i 40-årsåldern, fick allvarliga skador. Den äldre mannen och tre passagerare i hans bil fördes också till sjukhus, men deras skador var lindrigare.

Vad säger polisen?

Polisen har inlett en förundersökning om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Den äldre mannen är misstänkt för brotten.

– Han är inte gripen, men han är misstänkt för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada, säger polisens presstalesperson Towe Hägg.

Polisen har ännu inte kunnat höra den äldre mannen, eftersom han vårdas på sjukhus. Det är därför oklart varför han körde åt fel håll på motorvägen.

Vad händer nu?

Polisen fortsätter nu sin utredning av olyckan. Man ska bland annat höra den äldre mannen och de andra inblandade personerna. Man ska också utreda varför mannen körde åt fel håll på motorvägen.

E4 var avstängd i flera timmar efter olyckan, men vägen har nu öppnats igen.


Comments